Over ons

Flexibele buitenreclame is onze specialiteit

Met de Trotter hebben we een reclamebord ontwikkeld dat niet alleen uniek is, maar ook vanaf dag één succesvol. Trotter is een pionier op het gebied van innovatieve buitenreclame. Wij vonden dat buitenreclame mobiel, tijdelijk én direct inzetbaar moest zijn. Aan de hand van deze ideeën, ontwikkelden wij de Trotter.

Trotter is opgericht in Nederland in 2012. Trotter is een dochteronderneming van Image Building. Sindsdien is Trotter uitgebreid naar onder meer België, Groot-Brittannië en Duitsland.

Ons team, het DNA van het bedrijf

Onze passie is ons succes. Bij Trotter.eu werken medewerkers met de juiste inzet voor flexibele reclameborden. We zijn trots op onze Trotter en proberen elke dag opnieuw om de beste buitenreclame-oplossingen te produceren voor u.

Ons team heeft jarenlange ervaring in verschillende branches en sectoren.

Ons doel is om een service te bieden waar zowel wij, als onze klanten, tevreden over zijn!

Laten we samen groot succes behalen

Wij hebben ervaring in verschillende branches. Met name autodealers, winkels restaurants en nog veel meer. Deze behaalden allemaal goede resultaten.

We groeien continu en streven naar continue innovatie. Volgens ons is focus de basis voor het runnen van een succesvol bedrijf.

Wilt u ook profiteren van flexibele buitenreclame, neem dan contact met ons op om meer over elkaar te weten te komen!

Scroll to Top

Laden Sie die Verkaufspräsentation herunter

Füllen Sie einfach Ihre Kontaktinformationen aus und unser Verkaufsteam meldet sich bei Ihnen oder laden sie erst mal noch unsere Verkaufspräsentation herunter.
Ik aanvaard dat Trotter.eu mij zal contacteren betreffende mijn aanvraag. Mijn persoonlijke data zal niet voor andere doelen gebruikt worden.